Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής των ... / Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής των ... / Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά.

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου.

SPORTCYCLES.GR | Πέθανε ο γνωστός ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος!
SPORTCYCLES.GR | Πέθανε ο γνωστός ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος! from sportcycles.gr
Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ράπερ και ιδρυτικό μέλος της χιπ χοπ μπάντας razastarr, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής, σε ηλικία 46 ετών.τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr Είναι ένα από τα πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη.

Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής. Νεκρός, πεσμένος στον δρόμο, βρέθηκε τα ξημερώματα ο 46χρονος οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στην μία τα ξημερώματα στο 30ο. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Οι razastarr (νικόλας καρίμανλης & οδυσσέας τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr

Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Είναι ένα από τα πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας.

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των ...
Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των ... from www.overfm.gr
«τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ράπερ και ιδρυτικό μέλος της χιπ χοπ μπάντας razastarr, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής, σε ηλικία 46 ετών.τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Νεκρός σε τροχαίο o ράπερ, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου.

Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Είναι ένα από τα πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας. Iδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Οι razastarr (νικόλας καρίμανλης & οδυσσέας τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993. Νεκρός σε τροχαίο o ράπερ, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Νεκρός, πεσμένος στον δρόμο, βρέθηκε τα ξημερώματα ο 46χρονος οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στην μία τα ξημερώματα στο 30ο. This is a modal window. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή.

Νεκρός, πεσμένος στον δρόμο, βρέθηκε τα ξημερώματα ο 46χρονος οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στην μία τα ξημερώματα στο 30ο. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ο ράπερ των Razastarr που «έσβησε ...
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ο ράπερ των Razastarr που «έσβησε ... from www.pentapostagma.gr
Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Νεκρός σε τροχαίο o ράπερ, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.

«τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά. Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Iδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. This is a modal window. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ράπερ και ιδρυτικό μέλος της χιπ χοπ μπάντας razastarr, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής, σε ηλικία 46 ετών.τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας.